Αγαπητέ πελάτη, Η PIXmania-PRO.com, που ιδρύθηκε πριν από 8 χρόνια, αναπτύχθηκε στη Γαλλία και έπειτα σε ολόκληρη την Ευρώπη, καινοτομώντας συνεχώς. Φιλοδοξία μας ήταν, να σας προτείνουμε πάντα, μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, στις καλύτερες τιμές και με ποιότητα στην εξυπηρέτηση. Η ομάδα μας, με τη βοήθεια των συνεργατών προμηθευτών μας, έκαναν όλες αυτές τις υποσχέσεις αληθινές, για τη δική σας ικανοποίηση. Παρ' όλα αυτά, οι δύσκολες αγορές στις οποίες εξελισσόμαστε, μας ανάγκασαν να επανεξετάσουμε τις φιλοδοξίες μας: αποφασίσαμε, λοιπόν να κλείσουμε ένα μέρος της δραστηριότητάς μας και κατά συνέπεια, να κλείσουμε το ελληνικό site.

Εξυπακούεται, πως θα παραδώσουμε τις τελευταίες παραγγελίες που έγιναν στο site και πως θα συνεχίσουμε να παρέχουμε υπηρεσίες μετά την πώληση (after sales) για τα προϊόντα που αγοράστηκαν στην PIXmania-PRO.com μέσω της στήλης "My Office".

Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τις αγορές σας και τις after sales υπηρεσίες, μπορείτε να επισκεφτείτε τη στήλη FAQ.

Είμαστε υπερήφανοι που σας εξυπηρετήσαμε για πάνω από 8 χρόνια. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την κατανόησή σας.